Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία - Συγκέντρωση Φαρμάκων


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε  και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό μαζί με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου από τις 9 το πρωί συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό:

Στην Κηφισιά, στο εμπορικό κέντρο, Κολοκοτρώνη και Λεβίδου γωνία
• Στο Περιστέρι, στην κεντρική πλατεία Περιστερίου
• Στο Βύρωνα, στην πλατεία Αγίου Λαζάρου

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν σε Κηφισιά, Περιστέρι και Βύρωνα, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.
Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν:

1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους,

2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει,

3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...