Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ψωνίζω από το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο!

Ψωνίζω από το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο!

Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο Ηλιούπολης: Αγοράζω, συμμετέχω, στηρίζω με μια κίνηση!
Το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο στο Δήμο Ηλιούπολης αποτελεί μια σύμπραξη της Δημοτικής Αρχής και των κοινωνικών φορέων Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και Κοινωνική Συνεταιριστική «ΔΡΑΣΗ».

Με κάθε αγορά από την πώληση των προϊόντων του Κοινωνικού Ηθικού Παντοπωλείου εξοικονομείται ένα μέρος από τα έσοδα για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου Ηλιούπολης, όπως ορίζονται από την Κοινωνική Υπηρεσία. Με αυτό τον τρόπο κάθε πολίτης μπορεί να αγοράσει προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε τιμές super market και να στηρίξει την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορα άτομα ή οικογένειες.

Το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο δημιουργεί μία τοπική, κοινωνική, Αλληλέγγυα Οικονομία, με ενεργούς αλληλέγγυους πολίτες. Με τις αγορές του από το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο κάθε δημότης βοηθάει τον τόπο του, τον συνάνθρωπό του, τον συνδημότη του. Οι επιχειρήσεις/φορείς/άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν την λειτουργία του Παντοπωλείου μπορούν να συνεισφέρουν στην λειτουργία του πραγματοποιώντας τις αναγκαίες αγορές τους από το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο. Με περίπου 1.500 κωδικούς προϊόντων και συνεργασία με την ΕΛΓΕΚΑ, την μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων, το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο μπορεί και προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Διεύθυνση: Ποσειδώνος 49. Λειτουργεί ώρες καταστημάτων.

Δείτε εδώ τις τελευταίες προσφορές. Με κάθε αγορά σας στηρίζετε την λειτουργία του Κοινωνικού Ηθικού Παντοπωλείου!

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...