Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Διήμερο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στη Βυτίνα



Ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο καλλιτεχνικές δραστηριότητες, δημιουργία, κέφι, φαντασία, μουσική, κινηματογραφικές προβολές, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής διοργανώνει η Ομάδα Πρωτοβουλίας εκδηλώσεων 2012, στις 27 και 28 Ιουλίου, στη Βυτίνα των Μύθων και των Ήχων.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου, θα προσεγγιστεί ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος μέσω αξέχαστων ερμηνειών ηθοποιών σε ξεκαρδιστικές σκηνές αλλά και γνωριμία με νέους δημιουργούς από το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας μέσα στην ατμόσφαιρα θερινού σινεμά. Θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες του 34ου Φεστιβάλ, ταινίες που προδιαγράφουν ένα αισιόδοξο μέλλον για τον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου, νωρίς το πρωί θα πραγματοποιηθεί περπάτημα σε μονοπάτια του καταπράσινου Μαινάλου.

Το βραδάκι, μια μπάντα από φοιτητές του πανεπιστημίου της Πάτρας, οι Minor Project, στο δασάκι της Βυτίνας υπόσχονται μία μαγευτική συναυλία, σε ένα πρόγραμμα με φρέσκους Ελληνικούς και Εγγλέζικους στίχους και επιρροές από το Μάνο Χατζιδάκι μέχρι τους Raining Pleasure και με την ολοκλήρωση της συναυλίας θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια του διημέρου θα παρουσιαστούν στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας:

α) έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Καρώνη με τίτλο «Παραμυθιών σχόλια». Ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει έργα που έκανε για την εικονογράφηση των παραμυθιών «Τη νύχτα που έλαμψε το άστρο...» του Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου και «Ο Ασχημάνθρωπος» της Μαίρης Σιδηρά
β) έκθεση ζωγραφικής της Γεωργίας Γυφτάκη και
γ) έκθεση φωτογραφίας του Παναγιώτη Μέγα.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...