Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Εκθεση «Ecophenomena» με ελεύθερη είσοδο


Το TAF παρουσιάζει την νέα έκθεση «Ecophenomena» με Ελεύθερη Είσοδο που θα διαρκέσει έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2012!

Η έκθεση Ecophenomena αναδεικνύει μία νέα μορφή κοινωνικής βιωσιμότητας διαμορφώνοντας επιμελητικά τις συνθήκες συνύπαρξης και διαλόγου μεταξύ επιλεγμένων δημιουργών, ομάδων και τεχνητών που εξερευνούν ένα νέο, επινοητικό και μαζί οικολογικό τρόπο ζωής. Συμμετέχοντες από διαφορετικούς χώρους συνθέτουν εύστοχες προτάσεις σε σχέση με ένα ευρύ φάσμα πρωταρχικών ανθρώπινων αναγκών, από τη διατροφή μέχρι την κατοικία.

Προτάσεις όπως η δόμηση με φυσικά υλικά και η αυτοδιαχείριση της οικιακής ενέργειας παρουσιάζονται μαζί με εγκαταστάσεις αρχιτεκτόνων και γραφιστών σε μια κοινή προσπάθεια ώθησης της καθημερινότητας μας¬ σε μια πιο οικολογική κατεύθυνση.

Στα δέκα δωμάτια του TAF συγκεντρώνονται ριζοσπαστικές και ευαίσθητες ιδέες και κατασκευές που τονίζουν τη διάθεση των συμμετεχόντων για επαναπροσέγγιση της φύσης, της κοινωνίας και της δημιουργίας. Παρουσιάζεται μια σύνθεση από ευρηματικά εγχειρήματα τα οποία αναστοχάζονται τη νεωτερικότητα, αντλούν στοιχεία από την παράδοση και δημιουργούν προτάσεις για τη διαχείριση του παρόντος και του μέλλοντος.

Συμμετέχοντες:
doxiadis+, Free and Real, Kollektivemind*, Living Green, Μetoo, Νέα Γουινέα, Αλέξανδρος Οικονομίδης, πηλΟίκο, Φίλοι του ποδηλάτου- Αθηνών

Ώρες λειτουργίας εκθεσιακού χώρου TAF
Δευτ - Παρ 12:00 - 21:00
Σαβ - Κυρ 12:00 - 17:00

www.theartfoundation.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...