Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Δωρεάν μεταφορά επιβατών στη Χίο όλο τον ΣεπτέμβριοΤη δωρεάν μετάβασή τους στη Χίο, αν έχουν κράτηση σε οποιοδήποτε κατάλυμα του νησιού, προσφέρει για το μήνα Σεπτέμβριο στους επιβάτες η NEL Lines, θέλοντας να συμπαρασταθεί στη Χίο μετά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κύριος στόχος της ενέργειας αυτής, είναι η τόνωση του τουρισμού σε ένα τόσο όμορφο νησί που δοκιμάζεται και το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Έτσι, όσοι έχουν αποφασίσει να περάσουν τις διακοπές τους στη Χίο κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, μπορούν να ταξιδέψουν με τα πλοία της NEL Lines σε οποιαδήποτε γραμμή προσεγγίζει το νησί. Μόνη προϋπόθεση για τη δωρεάν έκδοση των εισιτηρίων των επιβατών, είναι η προσκόμιση παραστατικού που να αποδεικνύει την κράτηση σε Ξενοδοχείο ή σε Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο  στο νησί της Χίου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η NEL Lines, στέκεται έμπρακτα αρωγός και εκφράζει τη βαθιά λύπη της για την οικολογική και οικονομική καταστροφή που αντιμετωπίζει η μυροβόλος Χίος. Με απόλυτο σεβασμό προς τους νησιώτες, η NEL Lines συνεχίζει να αναπτύσσει κοινωνική πολιτική, με διάθεση σταθερής και διαρκούς προσφοράς υπηρεσιών και με κριτήριο τις ανάγκες τους.

viaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...