Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Παζάρι- εκποίηση βιβλίων στην Πάτρα με ελεύθερη είσοδοΤο Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών  - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει παζάρι- εκποίηση βιβλίων στο κέντρο ψυχαγωγίας & διασκέδασης VESO MARE που βρίσκεται στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στην παραλία της Ακτής Δυμαίων στο νούμερο 17, τη δυτική έξοδο της Πάτρας και ελάχιστα λεπτά από το κέντρο, με Δωρεάν άνετο και ασφαλές parking 350 θέσεων από 10 έως 23  Σεπτεμβρίου 2012 από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Στην εκποίηση αυτή πωλούνται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των  βιβλιοπωλείων με τιμή έκπτωσης τουλάχιστον 70% η και περισσότερο, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.

 Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης, όπως και όλα τα σχολικά του είδη.

Όλα τα βιβλία πριν εκτεθούν προς πώληση ελέγχονται σχολαστικά από το Σωματείο ώστε να τηρούν τους κανόνες της έκδοσης πριν πέντε έτη και της τιμής εκποίησης.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα  barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Η διάρκεια είναι μόνο 14 ημέρες (10 έως 23  Σεπτεμβρίου 2012) και είναι η πρώτη φορά το σωματείο διοργανώνει την εκδήλωση εκτός Αθήνας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του νομού, της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου κλπ να επισκευθούν την εκποίηση και να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους βιβλία σε ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Οι τιμές των βιβλίων είναι απίστευτα χαμηλές και ξεκινούν από 0.50 λεπτά.

Για 14 ημέρες προσφέρονται 180.000 βιβλία -  100 εκδοτικών επιχειρήσεων, λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδικά, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα,  βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο κλπ  βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για πρώτη φορά στην περιφέρεια.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δεί κανείς και την ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές που εκποιούνται τα βιβλία, κάνοντας τα προσιτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Πρόσβαση στη VESO MARE με μέσα μαζικής μεταφοράς:

Από το κέντρο, με τα λεωφορεία Nο 2 ή 3 (στάση Παπαφλέσσα) και Nο 5 ή 7 (στάση ΔEH).
Από πανεπιστήμιο, Pίο, αρχικά με το Nο 6 προς κέντρο και μετά με το Nο 2 ή 3.
Από Bραχνέικα, Aλισσό, με τα λεωφορεία Nο 5 ή 7 (στάση ΔEH).
Από ΤΕΙ με το Νο 2 (στάση Παπαφλέσσα)
Με τη δωρεάν γραμμή Mini Bus του Δήμου Πατρέων.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...