Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Σκάκι, Ανώμαλος Δρόμος και συναυλίες στα Πεύκα


Σκάκι, Ανώμαλος Δρόμος και συναυλίες στα Πεύκα

Την Κυριακή 23 και τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι αναβληθείσες, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, εκδηλώσεις, που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 14, 15 και 16/9, στο πλαίσιο των «Θεοτοκίων 2012», στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Ειδικότερα, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος από την Αθλητική Ένωση Ρετζικίου, τους Μαχητές Πεύκων-Δόξα Ρετζικίου και τις Ακαδημίες Πρωταθλητών. Η εκκίνηση θα γίνει από το Σιντριβάνι (3ο Δημοτικό Σχολείο), στις 8.30 το πρωί.

Την ίδια ημέρα, από τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Τουρνουά Σκάκι για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου από το Σκακιστικό Σύλλογο Πεύκων, στο εντευκτήριο του συλλόγου (Σικελιανού και Δημοκρατίας). Στις 7.30 το απόγευμα το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Πεύκων διοργανώνει Ροκ Νεανική Συναυλία με το συγκρότημα Kazoo, στο δημοτικό άλσος Δελασάλ (γήπεδο μπάσκετ).

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου η εξαιρετική Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής των Δημοτικών Ωδείων Νεάπολης-Συκεών θα μας ταξιδέψει, με τη σπουδαία ερμηνεία του Αντρέα Καρακότα, με ένα μελωδικό αφιέρωμα στον μεγάλο Θεσσαλονικιό συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή. Η συναυλία θα δοθεί στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Άλσος Δελασάλ (γήπεδο μπάσκετ).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...