Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Το «Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών» είναι εδώ!



Στα πλαίσια της κρίσης που βιώνουμε καθημερινά, η δραστήρια Βιβλιοθήκη του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Χαλανδρίου 1 με το παράρτημά της, τηνΠαιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» 2 (υποψήφια για το διεθνές βραβείο Astrid Lindgren 2013), σε συνεργασία με το People & Ideas  3, σχεδιάζουν, προτείνουν και διοργανώνουν το πρώτο Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών.

Το μήνυμα αυτής της δραστηριότητας είναι:  Ονειρέψου αλλιώς το μέλλον  &  δώσε το δικό σου μήνυμα αισιοδοξίας

Από 25 Σεπτεμβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2012, γράψτε τη δική σας πρόταση αισιοδοξίας (15-30 λέξεις) και στείλτε την είτε σαν σχόλιο εδώ πιο κάτω είτε με e-mail στη διεύθυνση festival@peopleandideas.gr ή ακόμα ρίξτε την στα ειδικά διαμορφωμένα κουτιά στην βιβλιοθήκη του Αετοπούλειου και στην Παιδική βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος».

Θα επιλεγούν 10 μηνύματα αισιοδοξίας που θα δώσουν έμπνευση σε καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν 10 ξεχωριστά εικαστικά έργα, τα οποία θα εκτεθούν στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου, από 15 έως 31 Δεκεμβρίου 2012 και θα κυκλοφορήσουν και σε ψηφιακή μορφή.

Την ίδια περίοδο, εικαστικές κονκάρδες με στοιχεία των έργων αυτών θα μοιράζονται δωρεάν στο κοινό από τις βιβλιοθήκες και από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία του Χαλανδρίου.

Συμβουλευτείτε τους όρους συμμετοχής στο Φεστιβάλ, πατώντας με ένα κλικ εδώ, ακολουθήστε μας στην ομάδα “Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών” στο Facebook, διαδώστε το γεγονός και λάβετε μέρος!

Notes:

Βιβλιοθήκη Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Χαλανδρίου | Φιλ. Εταιρείας & Τομπάζη 18, Χαλάνδρι Τ 2106820464 Ε autolib@otenet.gr↩
Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» | Παλαιολόγου, Αβέρωφ & Σόλωνος, Χαλάνδρι Τ 2106801654 Ε mvaslib@otenet.gr↩
Ιστοσελίδα People & Ideas | www.peopleandideas.gr | E info@peopleandideas.gr↩

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...