Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα μπάσκετ στην Αχαΐα


Δωρεάν μαθήματα μπάσκετ από την Αχαγιά '82 Ξεκινούν τα τμήματα υποδομής της ομάδας

Ξεκινούν τα τμήμα υποδομών της ομάδας μπάσκετ Αχαγιάς '82 και το σημαντικότερο για το γειτονικό σύλλογο είναι ότι η εκμάθηση του αθλήματος θα γίνεται δωρεάν. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση:


«Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των ακαδημιών της ομάδας μπάσκετ "Α.Ο. Αχαγιά '82". Ακαδημίες που είναι πρότυπες και ταυτόχρονα δωρεάν για όλα τα παιδιά, που θα θελήσουν να κάνουν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, να μάθουν τα βασικά του αθλήματος που έχει κάνει περήφανους τους Έλληνες, από ειδικούς, από ανθρώπους που έχουν ζήσει όλη τους τη ζωή στα γήπεδα.

Οι ακαδημίες της ομάδας μπάσκετ "Α.Ο. Αχαγιά '82" έρχονται στην κατάλληλη στιγμή για να προσφέρουν στις οικογένειες τη δυνατότητα να δώσουν στα παιδιά τους διέξοδο στο παιχνίδι, να τα φέρουν κοντά στο μπάσκετ, να τους μάθουν το σπορ, χωρίς να ξοδέψουν χρήματα, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλους.

Για να μπορέσουμε να συνδυάσουμε ποιότητα χωρίς έξοδα, απευθυνθήκαμε στους καλύτερους. Το χορηγικό πρόγραμμα έχει αναλάβει η Focus On Sports και το κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων η Active Media. Συνεργασίες που επιτρέπουν τη δημιουργία του προγράμματος, χωρίς να επιβαρύνουν οι λιλιπούτειοι μπασκετμπολίστες τις οικογένειές τους.

Εμείς βάζουμε τον σχεδιασμό, τις εγκαταστάσεις, τους προπονητές, τους ανθρώπους για όλες τις απαιτούμενες δουλειές, τους επιστήμονες, τους ειδικούς.

Εσείς δώστε πνοή στην ιδέα μας, βάζοντας τους πρωταγωνιστές: τα παιδιά… Μπες στο παιχνίδι»

Το Σάββατο 15/09 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Κάτω Αχαΐα, στις 12:00.

via


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...