Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Street Mode Festival για 4η χρονιά στη Θέρμη


Street Mode Festival στη Θέρμη

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Street Mode Festival, ένα από τα μεγαλύτερα ανοιχτά φεστιβάλ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή, στην κεντρική πλατεία του Δήμου Θέρμης.


Οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από το πρωί ένα πρόγραμμα με συνεχή δράση που περιλαμβάνει επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, breakdance, street dance και skateboarding από κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και αθλητές μέσα στον χώρο της πλατείας η οποία θα έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Θα ακολουθήσουν μουσικές συναυλίες από τα πιο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της πόλης ενώ dj sets και παράλληλες δράσεις από την νεολαία του Δήμου Θέρμης και μη κυβερνητικές οργανώσεις θα συνοδεύουν την εκδήλωση καθ’ όλη την διάρκεια της.

Όπως κάθε χρόνο τo Street Mode Festival εντάσσεται στο πλαίσιο της ετήσιας Γιορτής Νεολαίας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης και των εκδηλώσεων "Θέρμης Δρώμενα" υπό την γενική επιμέλεια του Γιάννη Ευσταθίου (Nox1).

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

12:00 – 20:00 – Graffiti Action.

Στο τούνελ της πλατείας 27 από τους καλύτερους καλλιτέχνες graffiti της Ελλάδας θα δημιουργήσουν μία τοιχογραφία μήκους 70 μέτρων!
Οι καλλιτέχνες (με τα ψευδόνυμα τους) είναι οι εξής: Live2, G. Mavridis, Jasone, Case, Ser, Simoni, Jorz, Nade, Nast, Apset, Ino, Rino, Insane, Nox1, Zero1, Lune, Amok, Risk, Rasel, Inva, Sacko, Domez, Ionas, Onare, Think, Miro, Ashos.

14:00 - 20:00 – Skateboarding.

Χώρος της πλατείας που θα έχει διαμορφωθεί με ειδικές κατασκευές για skateboarding θα είναι διαθέσιμος προς το κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας έτσι ώστε o καθένας να μπορεί να κάνει εξάσκηση και να δοκιμάσει τις ικανότητές του πάνω στο συγκεκριμένο άθλημα. Θα πραγματοποιηθούν και επιδείξεις από καταξιωμένους αθλητές.

17:00 - DJ Sets από τους Kid Stretch και DJ Aldow.

19:00 – Breakdance & Street Dance Shows.Στο αμφιθέατρο της πλατείας οι 16 καλύτεροι χορευτές breakdance της Ελλάδας θα αναμετρηθούν ζωντανά μπροστά στο κοινό για την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα B-Boy σε μία μάχη τύπου ένας εναντίον ενός με χρηματικό έπαθλο και δώρα για τους νικητές.

Στο Street Dance Show της εκδήλωσης οι βραβευμένες ομάδες V-Vibes, Couple Issues και Funkerz θα παρουσιάσουν μοναδικές χορογραφίες.

20:30 – Live Music.

Το φεστιβάλ θα κλείσει με συναυλίες από αγαπημένα συγκροτήματα της πόλης οι οποίες θα συγκεντρώσουν τον κόσμο των επιμέρους δραστηριοτήτων στον συναυλιακό χώρο της πλατείας.

Το φετινό Line Up είναι:
Anima Νation
The Allergics
Χατ Τρικ
Ζήνων & Mondi από τα Βόρεια Αστέρια
Long3 από τους Αντίθεση

Η είσοδος όπως πάντα είναι δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.streetmode.gr

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...