Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

13 περιφέρειες της χώρας... κερνούν Ελλάδα!



Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί και στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας, αρχής γενομένης από την Περιφέρεια Κρήτης που θα διοργανώσει το πρώτο Φεστιβάλ του θεσμού, στο Εκθεσιακό Κέντρο Χανίων στις 19, 20 & 21 Οκτωβρίου 2012.
Θα ακολουθήσουν διαδοχικά οι υπόλοιπες περιφέρειες. Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνέχεια των επιτυχημένων δράσεων ανάδειξης των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, θα λάβει μέρος στο τριήμερο φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», με την αποστολή αρκετών προϊόντων από διάφορες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν με αποστολή προϊόντων οι εξής επιχειρήσεις: ΚΑΙΡ, ΕΜΕΡΥ, κτήμα Οινάμπελος - Τριανταφυλλοπούλου, Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων - Santowines, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, ποτοποιεία Αιγαίον - Καμπυλαυκά, ελαιόλαδο Αιγαίον-Καμπυλαυκά, παραδοσιακά προϊόντα Σύρου «Κορρές», μελισσοκομικός συνεταιρισμός Τήνου, βιολογικό μέλι Αμοργού, παραδοσιακά προϊόντα Αστυπάλαιας «Ηλιάνα», παραδοσιακά προϊόντα Τήνου «Το ντουλάπι της Γιαγιάς», παραδοσιακά προϊόντα Νότιας Ρόδου «Τα χειρομύλια», Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου κτλ.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...