Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Ιατρείο και παζάρι αλληλεγγύης στον ΒόλοΗ Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Νεκταρίου και η Ανοιχτή Συνέλευση Μαγνησίας προχωρούν στη λειτουργία Ιατρείου Αλληλεγγύης, για να αντιμετωπιστούν συλλογικά οι δραματικές συνέπειες της κρίσης.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι: «Δεν είναι προσπάθεια υποκατάστασης της πραγματικής ανάγκης για δημόσια, δωρεάν υγεία για όλο τον λαό, ούτε προσπάθεια δημιουργίας παράλληλων δομών μέσα στο χρεοκοπημένο σύστημα. Είναι αγώνας επιβίωσης ενάντια στο σύστημα και το πολιτικό του προσωπικό.

Το Ιατρείο μας και το Ιατρείο σας απευθύνεται στους μη έχοντες και κατέχοντες, στους αποκλεισμένους, Έλληνες και μετανάστες, για να διατηρήσουμε την υγεία μας και να είμαστε παρόντες καθημερινά στους αγώνες ανατροπής του σάπιου αυτού συστήματος.

Είναι μια συλλογική δράση, παρέχεται χωρίς αντίτιμο, σε επίπεδο συμβουλευτικής και ιατρικής υποστήριξης σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (δεν θα γίνεται συνταγογράφηση φαρμάκων) και σε θέματα φαρμακευτικής αγωγής σε ανασφάλιστους και σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες».

Το πρόγραμμα λειτουργίας του ιατρείου έχει ως εξής:Να σημειωθεί πως η Ανοιχτή Συνέλευση Μαγνησίας, στον ίδιο χώρο, λειτουργεί και χαριστικό παζάρι αλληλεγγύης, κάθε Πέμπτη, τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...