Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Κυριακή στο δάσος Αλλιώς» στο δάσος Σέιχ Σου


«Κυριακή στο δάσος Αλλιώς» στο δάσος Σέιχ Σου

Διασκέδαση και ενημέρωση επιφυλάσσει για το κοινό, η εκδήλωση «Κυριακή στο δάσος Αλλιώς» που διοργανώνει η Parallaxi, στο πλαίσιο της δράσης της «Θεσσαλονίκη Αλλιώς», με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης την Κυριακή, από τις 11:00 στο περιαστικό δάσος της πόλης, Σέιχ Σου.

Κατά τη διάρκεια της «Κυριακής στο δάσος Αλλιώς» στην οποία συμμετέχουν επίσης ο Οργανισμός Ρυθμιστικού και το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων, επεμβάσεις καθαρισμού της περιοχής από εθελοντές, παιδικές και περιβαλλοντικές δράσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, οικολογικά παιχνίδια, περιπατητικές ξεναγήσεις, συμμετοχικό πικ-νικ, γνωριμία με τον ζωολογικό κήπο και ξενάγηση στα μουσεία φυσικής ιστορίας και ερπετών του κήπου.

Επιπλέον θα γίνει ενημέρωση για τα απειλούμενα είδη ζώων που φιλοξενούνται στον χώρο του Ζωολογικού Κήπου και παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό για τους μικρούς επισκέπτες με θέμα: «Αναγνώριση των άγριων ζώων του δάσους», της περιβαλλοντολόγου Νικόλ Βαμβακά. Ειδικά για το παρεξηγημένο είδος των ερπετών, ειδικός επιστήμονας θα ξεναγήσει το κοινό στην ελληνική ερπετοπανίδα.

Επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα της δράσης στον σύνδεσμο: www.parallaximag.gr.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...