Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σκιάθο
Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου ΑΛΚΗ ΑμΕΑ για την Τράπεζα Αίματος Σκιάθου-Δευτέρα 08/10 ( 18:00 μ.μ - 20:00 μ.μ ) Τρίτη 09/10 ( 09:00 π.μ - 13:30 μ.μ ) - (18:00 μ.μ - 20:00 μ.μ ).Για 3η συνεχή φορά μέσα στο χρονικό έτος 2012,ο Σύλλογος ΑΛΚΗ ΑμΕΑ προχωρά στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργήσει για όλους τους κατοίκους του νησιού μας και για όλους εκείνους που σε κάποια στιγμή της ζωής τους, έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα η νέα αιμοδοσία, έχει προγραμματιστεί για της 08 Οκτωβρίου μπροστά στο λιμάνι του νησιού μας και θα γίνει -όπως πάντα- σε συνεργασία του Συλλόγου μας καιμε το Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου.

Κάλεσμα προς όλους, εθελοντές αιμοδότες και μη.Ένας από τους σημαντικούς σκοπούς του Συλλόγου είναι η διάδοση της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και η προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, αλλά και Δοτών Μυελού των Οστών.

Παράλληλα, γίνονται μεγάλες προσπάθειες να διατηρηθούν οι ήδη υπάρχοντες Εθελοντές Αιμοδότες και να έχουν σταθερή και συνεχή προσφορά αίματος, προκειμένου να καλύπτονται οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες. Τα μέλη μας κάθε χρονιά κάνουν το καθήκον τους καθώς έχουν μέσα στην ψυχή τους αισθήματα για τον συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία.

Εμείς είμαστε πάντα κοντά τους προσφέροντας όποτε χρειαστεί αίμα από την τράπεζα μας. Το αίμα είναι ένα αγαθό που δεν μπορεί να παραχθεί και δίδεται μόνον χάρις τους εθελοντές αιμοδότες. Για αυτό καλούμε όλους τους φίλους και τους εθελοντές να προσφέρουν αίμα, γεμίζοντας άδειες φιάλες με ζωή, με το αίμα τους.Τη δύσκολη εποχή που ζούμε, αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε είναι το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής και μπορούμε να το προσφέρουμε δωρεάν και να σώσουμε μια ζωή.

Η πράξη μας αυτή θα μας δώσει δύναμη, θα γεμίσει την καρδιά μας αγάπη και θα προσφέρουμε το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Το προσωπικό της κινητής μονάδας είναι έμπειρο και οι εθελοντές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους αιμοδότες. Εύχομαστε ο αριθμός των εθελοντών διαρκώς να αυξάνεται».

ΤΟ Δ.Σ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΚΗ Α.μΕ.Α

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...