Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης στην Ηλιούπολη


Δωρεάν σεμινάρια για την Ιστορία της Τέχνης στην Ηλιούπολη


Τους απλούς πολίτες κοντά στην τέχνη θέλει να φέρει ο Δήμος Ηλιούπολης. Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου διοργανώνει σεμινάριο Ιστορίας της Τέχνης για αρχάριους όλων των ηλικιών, από τις 7 Νοεμβρίου 2012 μέχρι τις 6 Μαρτίου 2013.


Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρ. Αντύπα και Σοφ. Βενιζέλου) και ώρα 17:00-18:30.

Τα μαθήματα, που θα έχουν εισαγωγικό χαρακτήρα, θα παραδώσει ο ζωγράφος- εικαστικός Αλέξης Αντύπας, ένας νέος καλλιτέχνης της πόλης μας, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Πολιτιστικού Οργανισμού να αναδείξει τους ταλαντούχους δημιουργούς της Ηλιούπολης.

Το σεμινάριο θα καλύψει χρονολογικά την τέχνη από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού μέχρι και τον 20ο αιώνα (από την Προϊστορία και τους Πρωτόγονους μέχρι και τον Μοντερνισμό).

Μέσα από αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πτυχές της τέχνης που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ετσι μπορούν να πάρουν τα πρώτα ερεθίσματα και αν ενδιαφέρονται περισσότερο να μπορέσουν να προχωρήσουν σε μεγαλύτερη έρευνα μέσα από δικές τους πρωτοβουλίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο  210-9940699 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://www.politismos-ilioupoli.gr

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...