Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Playmobile play & give για το Σύλλογο ''Ελπίδα''


Η PLAYMOBIL HELLAS καινοτομεί και δημιουργεί το πρώτο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας PLAYMOBIL play & give: δύο συλλεκτικές φιγούρες, αφιερωμένες στα παιδιά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ.


Η PLAYMOBIL, η κορυφαία, διαχρονική και πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιδικών παιχνιδιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 23 χρόνια, παρουσιάζει το πρώτο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, αναδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη της στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Το PLAYMOBIL play & give εγκαινιάζεται φέτος στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και προσφορά.

Η PLAYMOBIL HELLAS, πάντα ευαισθητοποιημένη για τα παιδιά σε ανάγκη, έλαβε την πρωτοβουλία, για πρώτη φορά διεθνώς, να δημιουργήσει δύο συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από τα δημοφιλέστερα θέματα των παιδιών -πειρατής και πριγκίπισσα- για έναν αναγνωρισμένο κοινωνικό σκοπό και τις αφιερώνει στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο του. Οι συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν για έναν ξεχωριστό σκοπό. Θα διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas, www.elpida.org.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...