Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Swap not Shop!: Πάρτι ανταλλαγής στο Ηράκλειο



Ανταλλάζουμε τα ρούχα μας γιατί τα αγαπάμε. Θέλουμε να τους ξαναδώσουμε ζωή. Όπως ακριβώς κάνουμε με τα φρούτα! Δεν πετάμε ούτε το …κουκούτσι.
Κάνουμε πάρτι επειδή έχει πλάκα. Και επειδή λειτουργεί σαν αντικαταθλιπτικό. Μπαινοβγάζουμε ζακέτες, μπλούζες, κορσέδες, σακάκια και γάντια επειδή ερχόμαστε πιο κοντά. Και επειδή κάνει καλό στον πλανήτη. Γι’ αυτό:

Σας προσκαλούμε όλους στο πάρτι ανταλλαγής ρούχων Swap not Shop!, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, από τις 12.00 έως τις 19.00, στο σπιτίσιο, Συνεταιριστικό Πολυχώρο «Το Κουκούτσι» στο Ηράκλειο.

Πώς λειτουργεί
Φέρνετε μια σακούλα με καθαρά και σε καλή κατάσταση ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά. Είναι βασικό να είναι ΟΛΑ κατάλληλα για ανταλλαγή και να μην προορίζονται για πέταμα.

*Θα υπάρχει πάγκος «κάντο-μόνος-σου» μεταποίηση ρούχων. Με τις ιδέες, τη βοήθεια και την αγάπη της Αγάπης, θα κόψεις-ράψεις, στολίσεις-κολλήσεις-ξεκολλήσεις τα «καινούρια» σου ρούχα.

*Αυτοδιαχειριζόμενο μπαράκι-για τα έξοδα της διοργάνωσης. Special κοκτέιλ ‘Vraki’ σε τιμή κοψοχρονιά και μικρά κεράσματα (φέρτε και την τυρόπιτα που βάλατε το πρωί στο φούρνο, αν έχετε ευχαρίστηση)

Μουσικές επιλογές από τον αγαπημένο μας mcurtis (soundcloud.com/mcurtis).

To Swap not Shop! είναι μια ανεξάρτητη, ανοιχτή, μη κερδοσκοπική και αντι-καταναλωτική δράση. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους. Παρακαλούμε να ενισχύσετε τη δράση μας πίνοντας το ‘Vraki’!

Τα ρούχα που θα μείνουν θα δοθούν σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας.

‘Ινφο «ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ»: Αρχανών 17, Ηράκλειο Κρήτης. Ακολουθήστε τα σημαιάκια από πλατεία Κορνάρου/ 6943845722, 6981505824

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...