Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Καθηγητές του ΑΠΘ σητρίζουν το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης με συναυλία τους


Καθηγητές του ΑΠΘ "ροκάρουν" για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Με μια βραδιά γεμάτη μουσική μπλουζ, τζαζ και ροκ, που θα φιλοξενηθεί στις 12 Νοεμβρίου στο Ολύμπιον, θα εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης τέσσερις καθηγητές του ΑΠΘ, οι οποίοι έχουν συγκροτήσει τη μουσική μπάντα "The Presidents".

Πρόκειται για τους καθηγητές της Πολυτεχνικής Σχολής Θανάση Κωνσταντόπουλο (τμήμα χημικών μηχανικών), Γιώργο Παπανικολάου (τμήμα ηλεκτρολόγων – μηχανολόγων), Νίκο Τσινίκα (τμήμα αρχιτεκτόνων) και τον καθηγητή του τμήματος βιολογίας Ζάχο Σκούρα , οι οποίοι θα δώσουν μια συναυλία με σύνθημα «Κανείς μόνος στην κρίση». Στη συναυλία θα συμμετάσχουν φιλικά οι Νίκος Ντουνούσης (Nick and the Backbone), Σάκης Ζαχαριάδης (Soundays Band) και Γιάννης Καλλιμάνης (Kallout Kookiss).

Στην είσοδο του «Ολύμπιον», του οποίου οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00, θα διατίθενται κουπόνια για την στήριξη του έργου του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης και σχετικό πληροφοριακό υλικό. Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης λειτουργεί από τις 7 Νοεμβρίου του 2011 προσφέροντας ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη σε Έλληνες και αλλοδαπούς ανασφάλιστους καθώς και σε άτομα από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...