Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα την ειδική αγωγή



Το σεμινάριο με τίτλο: ''Θέματα Ειδικής Αγωγής κι εκπαίδευσης με την υποστήριξη των τεχνολογιών, της πληροφορίας και επικοινωνίας'', θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2012 από τις 9.30 μέχρι τις 16.00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (Πατριάρχου Γρηγορίου και Νεαπόλεως, Αγ. Παρασκευή Αττικής).

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και ανοικτή για όποιον ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει. Η δήλωση συμμετοχής και η εγγραφή θα γίνουν με την προσέλευση των συμμετεχόντων. Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν στο σεμινάριο είναι οι ακόλουθες:
Προβλήματα συμπεριφοράς και μάθησης-Σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις, Μαθησιακές Δυσκολίες- Δυσλεξία, Υποστήριξη παιδιών με ΔΕΠ-Υ, Ειδικές Γλωσσικές Διαταραχές, Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές,
Σύνδρομα που οδηγούν σε πολλαπλές αναπηρίες, Μαθητές με δυσκολίες όρασης, Εισαγωγή στην Κώφωση, Ενδοσχολική βία, Συμπεριφορές που προβληματίζουν στη σχολική τάξη, Διαταραχές οπτικής αντίληψης και μαθησιακές δυσκολίες, Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός σε ΑμΕΑ, Γνωστικές- μεταγνωστικές δεξιότητες.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...