Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Χαριστικό παζάρι στην Επανομή Θεσσαλονίκης




Τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής, προσπαθώντας να αναδείξουμε την αξία της αλληλεγγύης ως νέο τρόπο σκέψης, δράσης και αντιμετώπισης των οικονομικών αλλά και κοινωνικών προβλημάτων που βιώνουμε όλοι, διοργανώνουμε «χαριστικό παζάρι».

Σας καλούμε λοιπόν μαζί μας, να προσφέρουμε ό,τι δεν χρειαζόμαστε αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο (ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, cd, σκεύη και είδη σπιτιού, εργαλεία …) τα οποία και θα εκθέσουμε την Κυριακή στις 2 Δεκεμβρίου, σε κατάστημα που μας παραχώρησε ο Βασίλης Μαυροσκάς, στην έξοδο της Επανομής προς τη Θεσσαλονίκη, στάση «Μύλος», και όποιος θέλει παίρνει  ΔΩΡΕΑΝ  ό,τι νομίζει, πως μπορεί να του φανεί  χρήσιμο.

 Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον συμπολίτη μας να αποκτήσει ένα αγαθό που το χρειάζεται και δεν θα είχε ίσως την δυνατότητα να το αποκτήσει αλλά και επαναχρησιμοποιούνται αγαθά που θα έμεναν για χρόνια αναξιοποίητα στα ντουλάπια μας ή θα πήγαιναν για πέταμα.

Η συλλογή των αντικειμένων γίνεται στο κατάστημα «ΚΙΒΩΤΟΣ»- ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ απέναντι από το αστυνομικό τμήμα και στο καφέ «Χριστίνα».  Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  politesepanomis@yahoo.gr ή στα τηλέφωνα 6946913183  (Ντίνα Δορυφόρου), και             6977343338 (Γιώργος Σφυρής).  Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε καλύτερα για τις δράσεις μας στο http://politesepanomis.blogspot.gr/ .

Ελπίζουμε να συμμετέχετε όλοι στην προσπάθειά μας αυτή (προσφέροντας αλλά και παίρνοντας πράγματα), ώστε η ιδέα της αλληλοβοήθειας να εξαπλωθεί στην μικρή μας κοινωνία!
Παρακαλώ, προωθήστε το μήνυμα σε φίλους και γνωστούς σας.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...