Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Τριάντα δωρεάν εισιτήρια από την ΠΑΕ Κέρκυρα σε ανέργουςΗ ΠΑΕ Κέρκυρα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως θα διαθέσει τριάντα εισιτήρια σε ανέργους, για τον αγώνα των Φαιάκων με την Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΟ Κέρκυρα «Vourligans», στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που οφείλει να έχει ένα αθλητικό σωματείο, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε, αποφάσισε την προσφορά 30 εισιτηρίων σε μακροχρόνια άνεργους συμπολίτες μας, προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τον κυριακάτικο (25/11, 15.00) αγώνα με τη Βέροια, στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά δράσεων που θα γνωστοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα και οι οποίες, ως σταθερό σημείο αναφοράς τους έχουν την ευαισθησία που η κοινωνία του ΑΟ Κέρκυρα, ως πρώτο σωματείο του νησιού, επιβάλλεται να επιδείξει, έχοντας επίγνωση, τόσο του αθλητικού, όσο του ευρύτερου κοινωνικού της ρόλου. Όχι ως υποχρέωση, αλλά ως συνειδητό καθήκον.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία των «Vourligans», στην πλατεία Θεοφίλου Φρόνιμου, επί της Μητροπολίτου Μεθοδίου (τηλ. 26610- 36124), Πέμπτη – Σάββατο, ώρες 18.30- 21.30.

Σημειώνεται πως, προκειμένου να εξασφαλιστεί πως η πρωτοβουλία θα εκπληρώσει απόλυτα και μόνο τον σκοπό, για τον οποίο λαμβάνεται, οι ενδιαφερόμενοι να πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό της κάρτας ανεργίας τους».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...