Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Με προβολές ταινιών η στήριξη της τράπεζας τροφίμων δήμου ΚορυδαλλούΜε νέες δράσεις συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στο Δήμο Κορυδαλλού. Μετά τις παραστάσεις Καραγκιόζη και τις θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο και εναλλακτικό εισιτήριο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (οι οποίες συνεχίζονται στις σκηνές «Γκαράζ» και «Πλειάδες»), οι μαθητές του Κορυδαλλού Στηρί-ΖΟΥΝ τους συνανθρώπους μας που πλήττονται περισσότερο από την φτώχεια.

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου παρακολουθούν σε πρώτη προβολή την ταινία «Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ Ο ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» με εισιτήριο 2€ και τα 0,50 € του κάθε εισιτηρίου το προσφέρουν για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης του Προγράμματος Στηρί-ΖΩ του Δήμου μας.

Ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης επισήμανε την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου να δημιουργήσουν Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπει κανείς παιδιά και μεγάλους να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πολλές φορές από το υστέρημά τους. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ακόμη περίσσευμα ψυχής και ανθρωπιάς. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης δεν γίνονται παθητικά αλλά μέσα από εκδηλώσεις πολιτισμού, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους του Κορυδαλλιώτες και τους κατοίκους των γύρω περιοχών να παρακολουθήσουν Εμείς ως Δήμος δεν θα σταματήσουμε εδώ» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Οι δράσεις του προγράμματος Στηρί-ΖΩ επεκτείνονται και στον τομέα της Δημόσιας Υγείας με δωρεάν εμβολιασμούς παιδιών ανασφάλιστων οικογενειών και μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες. Είμαστε και θα παραμείνουμε κοινωνία και ειδικά σε αυτή την περίοδο εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να υπερασπιστούμε τον κοινωνικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και να στηρίξουμε την Κορυδαλλιώτικη οικογένεια».

via


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...