Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αιτήσεις για τα δωρεάν σεμινάρια ''Δια Βίου Μάθησης'' στο Ηράκλειο



Από την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η κατάθεση των αιτήσεων στα προγράμματα "Διά Βίου Μάθησης" - 2ος Κύκλος - που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου, λόγω των κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιήσουν και αύριο οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

Ο 2ος κύκλος προγραμμάτων "Διά Βίου Μάθησης-Λαϊκής Επιμόρφωσης", διάρκειας 5 μηνών, θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε ενήλικας πολίτης του δήμου Ηρακλείου που δε συμμετέχει στον 1ο κύκλο προγραμμάτων "Διά Βίου Μάθησης".

Αιτήσεις συμμετοχής για τα Προγράμματα  μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από Τετάρτη 28/11/2012 έως και Πέμπτη 29/11/2012 και ώρες από 08:00 έως 15:00 στο 2ο  όροφο του δημοτικού κτηρίου στην οδό Ανδρόγεω 2 και έως ότου ολοκληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών του κάθε προγράμματος.


Την αίτηση συμμετοχής και τα προγράμματα των μαθημάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου www.heraklion.gr.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές επίσης στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων που θα υλοποιηθούν προγράμματα (Άγιος Μύρωνας, Προφήτης Ηλίας).

Η κάθε αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου με επικυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής (για τους αλλοδαπούς).

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν 1 επιμορφωτικό πρόγραμμα. Η παρακολούθηση των  προγραμμάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ και με τη λήξη του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής από το Τμήμα Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...