Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας ξεκίνησαν στο δήμο ΠεντέληςΤην Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012, άρχισε η υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη για δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές σε όλες τις... Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Πολύτιμοι συνεργάτες οι εθελοντές εκπαιδευτικοί, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και οι συνεργάτες του Δημάρχου από τη Διεύθυνση Παιδείας, οι οποίοι συνέβαλαν αποτελεσματικά ώστε να ξεκινήσει με επιτυχία και χωρίς προβλήματα η εφαρμογή του προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας για μαθητές της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης.

Κατά την πρώτη ημέρα των μαθημάτων υπήρξε αξιόλογη συμμετοχή των μαθητών, κυρίως από την Β/βάθμια εκπαίδευση που συμμετείχαν 48 μαθητές.

Oι εγγραφές συνεχίζονται και μπορούν οποτεδήποτε να ενταθούν νέοι μαθητές στα ήδη υπάρχοντα τμήματα.

Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου. Υπεύθυνη η κα. Κουλάκου στα τηλ. 213 20 50 079 , 213 20 50 084 και 213 20 50 092.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις ώρες διδασκαλίας μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης penteli.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...