Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου στο ΧαλάνδριΗ Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαλανδρίου σε συνεργασία με ομάδα Πρωτοβουλίας Εθελοντών Εκπαιδευτικών αποφάσισαν τη διοργάνωση τμημάτων ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτικής διδασκαλίας για όσους μαθητές το χρειάζονται.

Εκτιμούμε ότι η ενέργεια αυτή είναι κοινωνικά αναγκαία, λόγω της σημερινής αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής, η οποία έχει φτάσει χιλιάδες οικογένειες στην εξαθλίωση, με αποτέλεσμα συχνά να μην μπορούν να καλυφθούν τα στοιχειώδη.

Την ίδια στιγμή, που το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορεί και έχει εγκαταλείψει τη χρηματοδότηση παρόμοιων προγραμμάτων, η προσφορά  από μέρους των εκπαιδευτικών είναι  άξια συγχαρητηρίων και στέλνει  στα παιδιά μας το μήνυμα της  αλληλεγγύης.

Ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου και αφορούν στα βασικά φιλολογικά μαθήματα, φυσική, χημεία και μαθηματικά.

Τα μαθήματα θα γίνονται από Δευτέρα- Παρασκευή, τις απογευματινές ώρες στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Αριστοφάνους & Σαλαμίνος, όπου στεγάζονται το 4ο Δημοτικό και το 5ο Λύκειο Χαλανδρίου.

Παρακαλούμε, όποιος ενδιαφέρεται,
·  να συμπληρώσει την απαιτούμενη δήλωση συμμετοχής και να την παραδώσει στο σύλλογο γονέων του σχολείου, που ανήκει
· ή να δηλώσει συμμετοχή μέσω τηλεφώνου ή  mail στην Ένωση συλλόγων γονέων
Λίτσα Γαλάνη   6978258081  litsagalani@yahoo.gr
Γιάννης Μιχάλας  6976824269  mihalasjannis@yahoo.gr

 Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας  εκπαιδευτικών- γονέων-μαθητών και συγκεκριμενοποίησης του προγράμματος θα γίνει στο 4ο δημοτικό (Αριστοφάνους &  Σαλαμίνος) τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 6μμ ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν άμεσα από την ίδια εβδομάδα.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...