Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν workshops για εύρεση εργασίαςΟ Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας με την υποστήριξη του kariera.gr ξεκινά μια εθελοντική προσπάθεια επιμόρφωσης για χιλιάδες άτομα που αναζητούν εργασία.

Λάβε κι εσύ τώρα μέρος και παρακολούθησε δωρεάν μαθήματα τεχνικών αναζήτησης εργασίας, διαχείρισης ψυχολογίας, βιογραφικού και συνέντευξης και μάθε πως θα αυξήσεις τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας.

Μάθε περισσότερα για τεχνικές αναζήτησης εργασίας, σύνταξη βιογραφικού και προετοιμασία για συνέντευξη από έμπειρους διευθυντές ανθρωπίνου δυναμικού.

Συζήτησε με ψυχολόγους για το πώς μπορείς να αποβάλλεις το στρες και να διαχειριστείς την περίοδο της ανεργίας.

Ακόμη αντάλλαξε απόψεις για τις τάσεις στην αγορά εργασίας και λάβε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Μια εθελοντική πρωτοβουλία του Σύνδεσμου Διευθυντών Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελλάδος και του Kariera.gr.

Τα workshops είναι ανοιχτά για όλους και απολύτως δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ.

Το επόμενο workshop (αυστηρώς μέχρι 25 άτομα, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, από τις 17:00-21:00 στην Αθήνα και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες που θα εισηγηθούν o κoς Δημήτρης Κουκουμπάνης (12 & 14.11), Senior HR and Retail Executive, η κα Ειρήνη Νικολαϊδου (12.11), HRM & Communication Advisor, Executive Coach και ο κος Βασίλειος Βέλκος, HRM & Career Consultant (14.11):

Τάσεις της αγοράς εργασίας σήμερα.
Στρατηγική και τεχνικές του υποψηφίου εργαζομένου.
Η τεχνική του networking.
Το βιογραφικό σημείωμα.
Η συνέντευξη.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Internet κατά την αναζήτηση εργασίας.
Ποιο είναι το μέλλον της εργασίας.
Πως πάμε από την ασφάλεια θέσης στην ασφάλεια της εργασίας.
Τι σημαίνει Flexicurity.
Πώς να καταλάβετε και να διαχειριστείτε τα αρνητικά συναισθήματα της απόλυσης.
Πώς να αλλάξετε τρόπο σκέψης και με ποιες προϋποθέσεις, στρατηγική και τακτικές θα αντιμετωπίσετε την αγορά εργασίας.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...