Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Zumbathon και δωρεάν εξετάσεις οστεοπόρωσης στην Ηλιούπολη“Αντέχεις τόση Zumba®;” Zumbathon Party από τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και δωρεάν εξετάσεις για μικρούς και μεγάλους!

Το MEDLAB ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ στηρίζει το έργο του Συλλόγου και σας προτείνει να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως! Γιατί ο χορός είναι υγεία!

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, στα πλαίσια της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης για την οστεοπόρωση διοργανώνει έναν πρωτότυπο μαραθώνιο χορού και παρέχει δωρεάν εξετάσεις σε μικρούς και μεγάλους! Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στη Zumba®, να διασκεδάσουν, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, να εξεταστούν δωρεάν και να συνδράμουν στο έργο του Συλλόγου!

Αυτή τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης διοργανώνεται ο μεγαλύτερος μαραθώνιος χορού για καλό σκοπό, το λεγόμενο Zumbathon! 3 ώρες ασταμάτητου χορού Zumba® για όλους τους μυημένους και μη! Τι είναι η Zumba®; Ένας συνδυασμός γυμναστικής, χορού και party! Φοράτε τα αθλητικά σας, εξοπλίζεστε με κέφι και έρχεστε να χορέψουμε όλοι μαζί όσο αντέξουμε! Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από το πρωί στις 10 για τους μικρούς μας φίλους για πρωινά μαθήματα ενώ το main event θα αρχίσει στις 17:30 το απόγευμα και θα τελειώσει στις 8:30 με κλήρωση πλούσιων δώρων! Να είστε όλοι εκεί να χορέψουμε με την ψυχή μας! Stardance Zumbathon® Party! Γιατί να τρέχεις ενώ μπορείς να χορεύεις;  Για περισσότερες πληροφορίες στο www.osteocare.gr /210 8018123 / 213 2086698.

via  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...