Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας οικονομικά και ευφάνταστα!


1.1

Δείτε με ποιους τρόπους μπορούμε να μετατρέψουμε τα παλιά μας στολίδια σε καινούργια εύκολα, γρήγορα και κυρίως ξοδεύοντας ελάχιστα:

Εφημερίδες, κλωστές, χάντρες ή πέρλες, υφάσματα και κουμπιά είναι μερικά από τα υλικά που μπορούν να αλλάξουν την όψη των παλιών στολιδιών σας, στη στιγμή.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κόλλα για να καλύψετε την επιφάνεια της μπάλας και διάφορα υλικά όπως σχοινάκια, τούλια και κορδέλες για να τις κρεμάσετε στο δέντρο.

Πλέξτε «σκουφάκια» για τις παλιές σας μπάλες: Εδώ βέβαια, πρέπει να προσέξετε τους συνδυασμούς των χρωμάτων. Καλό θα ήταν οι μπάλες που θα αποφασίσετε να «ντύσετε» με αυτό τον τρόπο να είναι μονόχρωμες ή διάφανες για να αναδειχθεί το… ρούχο τους όσο γίνεται καλύτερα.

Φτιάξτε μόνοι σας χειροποίητα στολίδια από ύφασμα ή τσόχα. Δώστε σχήμα, κόψτε το, κολλήστε μικρά-μικρά στολιδάκια και κρεμάστε το με ένα κορδονάκι.

Εαν θέλετε ενα ακόμη πιο εντυπωσιακό υφασμάτινο αποτέλεσμα,ενώστε δύο ίδια σχέδια, γεμίστα τα με βαμβάκι ή οποιοδήποτε άλλο μαλακό υλικό για να αποκτήσει όγκο το στολίδι που εμπνευστήκατε και φτιάξατε μόνοι σας. Η χαρά θα είναι διπλή!

Πόσο πιο όμορφο θα δείχνει το δέντρο σας αν είναι στολισμένο με ευχές!: Φτιάξτε ή αγοράστε χριστουγεννιάτικες κάρτες στο μέγεθος που επιθυμείτε και «αναγκάστε» τους από εδώ και στο εξής επισκέπτες σας να σας ομορφύνουν περισσότερο το δέντρο με τις ευχές τους!

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...