Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο στην Ξάνθη


farmaka

Από τον  Οκτώβριο , άρχισε να λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Ξάνθης, στο κτίριο που στεγαζόταν παλιά το Τραπέζι της Αγάπης, Μητροπολίτου Ανθίμου 1, απέναντι από το μητροπολιτικό μέγαρο.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει το κράτος ή τα ασφαλιστικά ταμεία. Δέχεται για εξέταση μόνο όσους συνανθρώπους μας είναι μακροχρόνια άνεργοι, δεν παίρνουν επίδομα ανεργίας και δεν έχουν κανενός είδους ασφάλιση. Δεν θα δέχεται ασφαλισμένους σε οποιοδήποτε φορέα.

Σε πρώτη φάση λειτουργεί πειραματικά για τρείς φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, από 1500 έως 1700Ω, προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα ώστε σε δεύτερο χρόνο να επέλθουν βελτιώσεις στη λειτουργία του.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του εκδίδεται ανά εβδομάδα και τίθεται σε γνώση του κοινού με Δελτίο Τύπου που εκδίδεται από την ιερά Μητρόπολη Ξάνθης προς τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Κάθε εβδομάδα εκτελεί υπηρεσία οπωσδήποτε παθολόγος ή γενικός ιατρός στην δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτουν τα περισσότερα περιστατικά.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο λειτουργεί χάρις στην ανιδιοτελή προσφορά υπηρεσιών από εθελοντές ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές και πολίτες της πόλεως μας. Ουδείς εκ του προσωπικού του αμείβεται για την οποιαδήποτε υπηρεσία προσφέρει.

Τηλ. Επικοινωνίας 25410-84943
e-mail kifxanthis@gmail.com

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...