Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

3ο ανταλλακτικό παζάρι «Πάρε Δώσε» στο ΑΠΘ

Η Κοσμητεία και η Βιβλιοθήκη της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. διοργανώνουν, για 3η συνεχή χρονιά, το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων, cd’s και dvd’s, με τίτλο: «Πάρε – Δώσε».


Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Πύργου της Παιδαγωγικής από την Τετάρτη 29 έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 και ώρες 11:00 με 16:00.

Παράλληλα με το παζάρι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με μουσικούς αυτοσχεδιασμούς των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΤΕΠΑΕ) του Α.Π.Θ., την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρες 12:00 με 14:00.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το «Πάρε – Δώσε» είναι αφορμή για «να διαβάσουμε καινούργια βιβλία, αφού λόγω κρίσης δε μπορούμε να τα αγοράσουμε, να δώσουμε νέα ζωή στα παλιά μας βιβλία που βρίσκονται ξεχασμένα σε ράφια, βιβλιοθήκες και υπόγεια, να ανακαλύψουμε βιβλία που δεν είχαμε αναζητήσει ποτέ, να μοιραστούμε τα διαβάσματα αλλά και τα ακούσματά μας, να συναντήσουμε άλλους βιβλιόφιλους».

Ο πάγκος του παζαριού θα προσφέρει και θα δέχεται υλικό στον προαύλιο χώρο του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής, πλαισιωμένος από παράλληλες μουσικές δράσεις, με τη συμμετοχή δύο ομάδων φοιτητών/τριών του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΤΕΠΑΕ): «Μουσικοί Σχοινοβάτες» και «Πάρε μουσική – Δώσε παιχνίδι».

Οι «Μουσικοί Σχοινοβάτες» είναι ομάδα φοιτητών/τριών που αυτοσχεδιάζει μουσικά, αναζητώντας τρόπους και κώδικες επικοινωνίας με το κοινό και το «Πάρε μουσική – Δώσε παιχνίδι» είναι ομάδα φοιτητών/τριών που παίζει μουσικά παιχνίδια και τραγούδια, σε αλληλεπίδραση με το κοινό.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...