Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Υπηρεσίες ομορφιάς εντελώς δωρεάν στην Αθήνα



Τριήμερο ομορφιάς που διοργανώνει το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν Αποτρίχωση, Henna Tattoo, Μανικιούρ, Σχηματισμό φρυδιών, Hair Styling, Make Up, Αισθητική Προσώπου, Spa Treatment, αλλά και να μάθουν να σχεδιάζουν το δικό τους φουλάρι εντελώς δωρεάν! Όπως αναγράφεται και στο δελτίο τύπου:

''Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο ΔΟΜΗ «B-U»tiful Fest! η τέχνη θα συναντηθεί με την ομορφιά σε ένα μοναδικό «πάντρεμα», στην διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα αφεθούν στα χέρια αισθητικών, μακιγιέζ, κομμωτών, hair stylist, fashion stylists και nail artists, εντελώς δωρεάν, και θα αποκτήσουν το καλοκαιρινό look που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν.


Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν Αποτρίχωση, Henna Tattoo, Μανικιούρ, Σχηματισμό φρυδιών, Hair Styling, Make Up, Αισθητική Προσώπου, Spa Treatment, αλλά και να μάθουν να σχεδιάζουν το δικό τους φουλάρι, ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ μόδας, εντελώς δωρεάν!

Στόχος του ετήσιου αυτού θεσμού, είναι η γνωριμία όλων των συμμετεχόντων με τον κόσμο της αισθητικής και της ομορφιάς, μέσα από μία εμπειρία απόλαυσης.

 Με σύνθημα το «Be beautiful… Be U!», οι σπουδαστές του Τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ Δομή, θα σας υποδεχτούν από τις 22 μέχρι και τις 24 Μαΐου 2013 και θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Το Festival Ομορφιάς διοργανώνεται στο κτήριο της οδού Μαυροκορδάτου 1-3, στην καρδιά της Αθήνας!

Αν θέλετε  και εσείς να συμμετέχετε στο Festival θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά προκειμένου να κλείσετε ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στην κα Λαμπρινή Κακιούζη, Διευθύντρια Τομέα Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ Δομή. Τηλ. 2103840552


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...