Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες από τον δήμο ΑιγάλεωΣυνεχίζει την πρωτοβουλία για την διανομή αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στα πλαίσια των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο δήμος Αιγάλεω.

Για τη διάθεση προϊόντων στις 9 Ιουνίου 2013 καλεί τους δημότες και κατοίκους του Δήμου που επιθυμούν να προμηθευτούν ελαιόλαδο, ζυμαρικά, μέλι, ρύζι, όσπρια, πορτοκάλια βαλέντσια, τυροκομικά και αλεύρι:

1. Να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας που διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.egaleo.gr& βρίσκετε σε έντυπη μορφή σε όλα τα Δημοτικά καταστήματα.

2. Να προσέρχονται προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν το σχετικό έντυπο παραγγελίας: α) στο θυρωρείο του Δημαρχείου (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου), β) στην Κοινωνική Υπηρεσία (Ελλησπόντου 7), από 29/05/2013 έως 06/06/2013, κατά τις εργάσιμες μέρες & ώρες και γ) στα 1ο, 2ο,3ο,4ο,5ο και 6ο ΚΑΠΗ.

3. Να το αποστέλλουν συμπληρωμένο: α) με fax στο 2105315669 και β) με e-mail στο portal @ egaleo.gr .

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Στην ανακοίνωση του δημου σημειωνεται ότι:

-Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του εντύπου παραγγελίας.

-Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ των παραγωγών και πολιτών.

-Προϊόντα προς διάθεση: ελαιόλαδο, ζυμαρικά (τραχανάς – γλυκός και ξινός – χυλοπίτες, κριθαράκι, λαζάνια), όσπρια, ρύζι, πορτοκάλια βαλέντσια, αλεύρι, τυροκομικά και μέλι.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...