Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σπιτικά φαγητά για όλους από τον δήμο Νίκαιας -Ρέντη





Γεύμα για όλους με 2,5 ευρώ ανά μερίδα θα προσφέρει η Σπιτική Κουζίνα του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της την Τρίτη 21 Μαΐου, απέναντι από το Δημαρχείο στην οδό Βρυούλων και Π. Τσαλδάρη (τηλ. 2104943849).

Η Σπιτική Κουζίνα θα λειτουργεί καθημερινά  Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 12.00-16.00 και απευθύνεται σε όλους τους δημότες.

 «Σ’ αυτή την εποχή της κρίσης κάνουμε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη  και ενισχύουμε τις ανθρωπιστικές αξίες. Με τη Σπιτική Κουζίνα, στόχος μας είναι να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε για όλους τους δημότες μας πολύ καλής ποιότητας σπιτικό φαγητό σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές«, τονίζει στην δήλωση τουο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.

Και συμπληρώνει: «Προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων κοινωνικής αλληλεγγύης, ζητήματα τα οποία επεξεργαζόμαστε με συγκεκριμένες πολιτικές και τα θέτουμε άμεσα σε εφαρμογή. Η Αυτοδιοίκηση είναι θεσμός καθημερινής μάχης και φορέας ανάπτυξης.  Σ’ αυτό το ρόλο προσπαθούμε να ανταποκριθούμε καθημερινά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και για το λόγο αυτό καλούμε τους δημότες μας να αγκαλιάσουν και αυτή τη δράση του Δήμου μας».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...