Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Αλληλεγγύη στους άπορους της Τρίπολης

Την ίδρυση Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την στήριξη των ευπαθών και ανήμπορων ομάδων αποφάσισαν φορείς της Αρκαδίας.

Σκοπός της ίδρυσης του Δικτύου σε πρώτη φάση είναι η συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης, με απώτερο στόχο την προσφορά  δωρεάν Νομικών – Ιατρικών και εκπαιδευτικών συμβουλών και υπηρεσιών σε άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτη ανάγκης.


Επειδή πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι φορείς απευθύνονται σε όλη την τοπική κοινωνία και ζητούν την βοήθεια του κάθε πολίτη και επαγγελματία, σε τρόφιμα, ρουχισμό και υπόδηση, προκειμένου να διανεμηθούν σε συμπολίτες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, προσφέροντας έτσι μια ανάσα ζωής και ελπίδας.

Ω χώρος συγκέντρωσης των αγαθών καθορίστηκε το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 39 στην Τρίπολη.  Τηλ: Επικοινωνίας  2710-222218      .

Οι φορείς που συμμετέχουν είναι οι παρακάτω: Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης, Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, Δήμος Τρίπολης, Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ΑΔΕΔΥ-Ν.Τ Αρκαδίας, Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας, Ένωση Ενεργών Πολιτών Αρκαδίας, ΑΕΚ Τρίπολης, Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων, Σύλλογος Προσωπικού ΙΚΑ Νομών Αρκαδίας Λακωνίας και Αργολίδας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...