Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες

Προσκλητήριο αγάπης και ανθρωπιάς προς τους επιχειρηματίες και τους πολίτες του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη απηύθυνε η δημοτική παράταξη «Νέο Πρόσωπο για το Δήμο», καλώντας τους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών για άπορες οικογένειες, εν όψει των εορτών.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Σε μία προσπάθεια ανακούφισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δεκάδες οικογένειες στην περιοχή μας, η δημοτική μας παράταξη αναλαμβάνει πρωτοβουλία στήριξης των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας. Αποφασίσαμε να διανείμουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες το ''καλάθι των Χριστουγέννων''.

Τις άγιες ημέρες των εορτών οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των άπορων συνανθρώπων μας και να τους δείξουμε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη μπορεί να ξαναφέρει στο τραπέζι τους εκείνα που τους πήρε η οικονομική κρίση» τονίζει στο κάλεσμά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, Νίκος Νυφούδης.

Ήδη τα πρώτα τρόφιμα και παιχνίδια έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία της δημοτικής παράταξης. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της δράσης, κα Νάκου- Παπά Χρύσα, στο τηλέφωνο: 6906888075      .

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...