Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους

Σημεία διανομής δωρεάν φαγητού 
Από την Πρόεδρο του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» κα Αναστασία Αντωνέλη ανακοινώνεται ότι:
«Ο Οργανισμός μας συμμετέχοντας ως φορέας υλοποίησης στο πρόγραμμα της Ε.Ε 2011, δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, υποβάλλαμε έξι χιλιάδες σαράντα τρεις (6.043) αιτήσεις δικαιούχων, οι οποίες και αξιολογήθηκαν από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης. Οι καταστάσεις των τελικών δικαιούχων έχουν αναρτηθεί προ διμήνου στις κατά τόπους Δημοτικές Ενότητες.

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θα παραλάβουμε 149.000 κιλά μακαρόνια, 109.970 κιλά ρύζι και 7.676,50 κιλά γραβιέρας, τα οποία στη συνέχεια σε συνεργασία με τους τοπικούς Αντιδημάρχους θα μοιραστούν στους δικαιούχους άπορους συνδημότες μας. Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν λύνουμε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που η κρίση και οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν δημιούργησαν και στους συμπατριώτες μας, πιστεύουμε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και με ελάχιστους υπαλλήλους όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες- δυστυχώς μόνο από Ευρωπαϊκά Προγράμματα πλέον- κάνουμε το καθήκον μας.»

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...