Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν διανομή ελαιόλαδου στα Χανιά

Μοιράζουν δωρεάν ελαιόλαδο στα Χανιά 

Σε δωρεάν διανομή τουλάχιστον 1.200 κιλών ελαιολάδου θα προχωρήσει αύριο, στις 10 το πρωί, στην πλατεία Νέων Καταστημάτων (1866), η Ομάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παραγωγής Ελιάς Νομού Χανίων.

Με βασικό σύνθημα: «Την οργή μας για την εξευτελιστική τιμή του ελαιολάδου την κάνουμε αλληλεγγύη. Ο αγώνας είναι μπροστά μας» η Ομάδα προχωρά στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, σε συνεργασία με ελαιουργεία του Νομού καθώς και με τους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται (Δήμος Αποκορώνου, Δήμος Σφακίων, Α.Γ.Σ. Παλαιών Ρουμάτων, Α.Γ.Σ. Καντάνου, Α.Γ.Σ. Πολεμαρχίου και ιδιωτικά ελαιουργεία).

Από τη συνολική ποσότητα του ελαιολάδου, περίπου 800 κιλά θα δοθούν σε πολίτες, 200 κιλά θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, ενώ 200 κιλά θα σταλούν στους απεργούς της Χαλυβουργικής.

Σημειώνεται ότι τις συγκεκριμένες ποσότητες ελαιολάδου έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς τα μέλη της Ομάδας Παραγωγών και ελαιουργεία του Νομού Χανίων.

«Καλούμε όσους ελαιοπαραγωγούς θέλουν να είναι παρόντες», επεσήμανε χθες, μιλώντας στα «.Χ.Ν.» για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο υπεύθυνος του προγράμματος ολοκληρωμένης διαχείρισης, γεωπόνος, Νίκος Μαραγκουδάκης.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι την πρωτοβουλία στηρίζουν η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Ενότητα», το Εργατικό Κέντρο και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, ενώ, καταλήγοντας, ευχαρίστησε «τον Δήμο Χανίων για τη φιλοξενία, το ιδιωτικό ελαιουργείο που τυποποίησε δωρεάν το ελαιόλαδο καθώς και το ΙΝΚΑ για τις νάιλον τσάντες».

via

1 σχόλιο:

  1. Προσοχή όμως στην ποιότητα του λαδιού..Τα περισσότερα έχουν πάθει ζημιά από τον παγετό και δεν μπορούν να τα πουλήσουν επειδή είναι βλαβερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...