Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Χαμηλές τιμές σε ανέργους για μαθήματα θεάτρου και χορού


Το 2012 αποτελεί μια χρονιά-στοίχημα για όλους. Είναι μια χρονιά κατά την οποία η κοινωνική πίεση και τα οικονομικά προβλήματα δοκιμάζουν τις αντοχές των ανθρώπων.
Η ομάδα του Κινητήρα, μέσα στην περίοδο αναδιοργάνωσης που διανύει, αποφάσισε να δημιουργήσει και να εντάξει στο ήδη πλούσιο πρόγραμμα μαθημάτων του studio, πρωινά μαθήματα χορού και θεάτρου που απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την κρίση. Ιδιαίτερα απευθύνονται σε ανέργους, που αποτελούν την ομάδα που έχει πληγεί περισσότερο από όλους από αυτή την κατάσταση. Για τους ανέργους το μάθημα θα στοιχίζει 3 ευρώ, ενώ για όποιον άλλο
ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τα μαθήματα θα μπορεί να τα παρακολουθεί μέσω
καρτών μαθημάτων του studio.

Τα μαθήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων. Μέσα από σωματική άσκηση, κινητηκούς και θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς χαλάρωση, οι συμμετέχοντες ηρεμούν και έρχονται σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό. Στα μαθήματα θα αναπτυχθεί το ομαδικό πνεύμα μέσω της καθημερινής τριβής με την τέχνη, καθώς και θα δημιουργηθεί ένας προσωπικός προγραμματισμός καθημερινότητας, έτσι ώστε η ζωή να συνεχίζει να ανακαλύπτει το νόημα της.

Διδάσκουν τα μέλη του κινητήρα Βίκυ Αδάμου, Αφροδίτη Βερβενιώτη, Αντιγόνη Γύρα, Φλώρα Καλομοίρη.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...