Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Χαλάνδρι: η πολύπλευρη δράση των Εθελοντών

grafeio-ethelontwn

Ανακοίνωση προς τα μέλη του αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους δημοσιεύει το Σώμα Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου σχετικά με τις δράσεις του το επόμενο διάστημα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


«Να ομορφύνουμε την πραγματικότητα»

«Η προσπάθειά μας για προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στους αναξιοπαθούντες πολίτες συνεχίζεται με την λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου.

Στο γραφείο μας, Ανδρέου Παπανδρέου 28, μπορείς να φέρεις τα φάρμακα που δεν έχουν λήξει καθώς και υγειονομικό υλικό (πάνες, υποσέντονα, γάζες, επιδέσμους κλπ) που δεν χρησιμοποιείται, για να τα στείλουμε, από το γραφείο μας στους γιατρούς του κόσμου.

Τα δωρεάν μαθήματα Ισπανικών, Φωτογραφίας, Υγιεινής Διατροφής, Κοπτικής Ραπτικής συνεχίζονται, ενώ ένας νέος κύκλος ξεκινάει μέσα στο έτος. Ο νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων του 2012 έχει ως εξής:

• Τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν τα μαθήματα της γαλλικής γλώσσας και θα ξεκινήσει το Εργαστήριο Θεατρικής Τέχνης.

• Τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν το μάθημα Πλεκτικής, ο 2ος κύκλος Υγιεινής Διατροφής, ο 2ος κύκλος Κοπτικής Ραπτικής και ο 2ος κύκλος Α΄ Βοηθειών. Επίσης από ένα μέλος μας, θα προσφερθούν δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας, το πρόγραμμα των οποίων θα αναρτάται στο γραφείο μας.

Για κάθε πληροφορία ή εγγραφή, μπορείς να επικοινωνείς στο τηλέφωνο του σώματος 210 6811228.

Η παρουσία σου στην οργάνωση και τη δράση στις ομάδες της γειτονιάς είναι απαραίτητη, γι’ αυτό θα σε περιμένουμε να δηλώσεις την συμμετοχή σου, από τις 12 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου.

Το γραφείο μας αυτές τις ημερομηνίες, θα είναι ανοικτό για τον σκοπό αυτό από τις 11:00 ως τις 13:00 και το απόγευμα από τις 17:00 ως τις 20:00.

Μέσα στην δίνη των καιρών, στην οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας, εμείς σε καλούμε να έρθεις για να συμμετέχεις ενεργά στις δράσεις μας, ώστε όλοι μαζί την δύσκολη και γκρίζα πραγματικότητα να την κάνουμε λαμπερή με το φως της αγάπης και της προσφοράς μας.

Η πρόεδρος Κική Σαλκιτζόγλου και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...