Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Το ''πάρε-δώσε'' των Βολιωτών μέσω του Facebook


Ένα νέο Δίκτυο ανταλλαγής μέσω του Facebook έθεσαν σε λειτουργία Βολιώτες, προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι όσοι επιθυμούν να δώσουν ή να πάρουν αντικείμενα ή και υπηρεσίες ακόμη και δωρεάν.Μάλιστα, μέχρι και σήμερα απ’ τον Οκτώβριο που δημιουργήθηκε, έχει αποκτήσει περισσότερους από 250 «φίλους».

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, «τo "Πάρε - Δώσε" είναι ένα δίκτυο ανταλλαγής, μεταπώλησης και προσφοράς αντικειμένων και υπηρεσιών για κατοίκους του Ν. Μαγνησίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Σκοπός του είναι σε καιρό οικονομικής κρίσης "να μην πηγαίνει τίποτε χαμένο".

Μέσα από το προφίλ αυτό αλλά και από την αντίστοιχη σελίδα που θα δημιουργηθεί, μπορείτε να ανακοινώνετε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια, διαλέγοντας την καλύτερη προσφορά ανταλλαγής που θα σας γίνει.Μπορείτε ακόμα και να πουλήσετε μεταχειρισμένα αντικείμενα, να τα ανταλλάξετε με κάποια υπηρεσία κ.ο.κ., καθώς και να προσφέρετε εργασία.

Τέλος, όποιοι επαγγελματίες πρόκειται να βγάλουν σε προσφορά κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες τους, μπορούν να τα ανακοινώνουν ώστε οι φίλοι τους να επωφελούνται από αυτές.Όπως σημειώνεται επίσης, «το "Πάρε - Δώσε" είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία, έχει καθαρά κοινωνικό σκοπό και δε μεσολαβεί στις συναλλαγές, ούτε και δέχεται αμοιβή για οποιαδήποτε υπηρεσία.. Το mail επικοινωνίας είναι: pare-dose@msn.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...