Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κύπριοι γέμισαν με τρόφιμα το κοινωνικό παντοπωλείο Αλεξανδρούπολης


Με πολλά τρόφιμα και είδη υγιεινής «εξοπλίστηκε» το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μέσω της προσφοράς αγάπης από τον σύλλογο γονέων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Λευκωσίας.
Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι του σχολείου της Κύπρου συγκέντρωσαν 5.000 ευρώ, τα οποία διέθεσαν στην αγορά της Αλεξανδρούπολης, για να αγοραστούν είδη που θα γεμίσουν τα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου.

Όπως τονίσθηκε, τα προϊόντα είναι μια προσφορά του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης που έγινε στις 18 Μαρτίου 2011 στη Λευκωσία.

Τα είδη που επιλέχθηκαν ήταν σχετικά με το παιδί και τη διατροφή του (πάνες, γάλατα, κρέατα, ζυμαρικά, βρεφικές κρέμες και σχολικά), ενώ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου, Μιχάλης Σταυράκης, οι Κύπριοι είναι στο πλευρό της Ελλάδας και δεν μπορούν να δεχθούν ότι μπορεί να υπάρξει Ελληνόπουλο χωρίς ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Μυρτώ Τσάβαλου via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...