Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Αιγιάλεια

Αιγιάλεια: Τα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Μια πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης και του Δήμου

Ο Δήμος Αιγιαλείας και η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μετά την επιτυχημένη προσπάθεια συλλογής Τροφίμων και την οργάνωση της Ιματιοθήκης, όπου η ανταπόκριση και η προσφορά των συμπολιτών είναι συγκινητική, επεκτείνουν τις προσπάθειες στην οργάνωση Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα και παιδιά ανέργων, που αδυνατούν να καλύψουν τα δίδακτρα των φροντιστηρίων, μπορούν να βοηθηθούν στα μαθήματα που χρειάζονται διδακτική στήριξη από καθηγητές εθελοντές.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
Α. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Β. Τελευταίο εκκαθαριστικό των γονέων ή υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ότι έχουν ελάχιστα εισοδήματα ώστε να μην υποχρεούνται σύμφωνα με το νόμο στην κατάθεση φορολογικής δηλώσεως
Γ. Φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας των γονέων.
Δ. Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό που αποδεικνύει οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας όπως ενοίκιο κλπ.

Από την πλευρά της Ιεράς Μητροπόλεως υπεύθυνος του τομέα αυτού και σύνδεσμος μεταξύ των δύο φορέων ορίσθηκε ο Αιδεσιμολ. π. Δαμιανός Σταυρίδης, Εφημέριος Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες τόσο στο Δήμο Αιγιαλείας στην κα Βασιλική Κούσκουρη τηλ. 26913-60602 όσο και στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στον π. Ιωακείμ Βενιανάκη τηλ. 26910-21777 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...