Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Δασκάλων –Νηπιαγωγών Τρικάλων


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διδασκάλων και Νηπιαγωγών, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη έκρηξη του κοινωνικού προβλήματος της φτώχειας και των τεράστιων αναγκών που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας, ακόμη και για την ίδια τους την επιβίωση, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να καταθέσει στο Κοινωνικό Ενοριακό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης το ποσό των 200 ευρώ, για την αγορά και διάθεση απαραίτητων ειδών διαβίωσης.

Επιπρόσθετα, όσοι  από τους συναδέλφους μας έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα  να προσφέρουν ας απευθυνθούν στον Ιερό Ναό «Αγίου Κωνσταντίνου» Τρικάλων ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο βρίσκεται στην οδό Καρδίτσης 3 και Συγγρού.

Επίσης, παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθεια του συλλόγου μας για ανάπτυξη  πολιτιστικών ή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (π.χ. συγκρότηση μουσικής ομάδας, θεατρικής ομάδας, χορωδίας, χορευτικής ομάδας - δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών) ας επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ., ώστε να καταστεί εφικτή η συγκρότηση ομάδων που θα εργαστούν για την ευόδωση τέτοιων στόχων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...