Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μειώσεις έως και 20% στα οπωροκηπευτικά από την Κεντρική Αγορά Αθηνών


Σε ποσοστό έως και 20% χαμηλότερα από τη λιανική αγορά, θα μπορούν να αγοράζουν οι καταναλωτές τα οπωροκηπευτικά τους από την Κεντρική Αγορά Αθηνών, η οποία ανοίγει τις πύλες της και σε αυτή την εμπορική λειτουργία.

Μια αντίστοιχη κίνηση είχε γίνει από τον Οργανισμό Κεντρικής Αγοράς Αθηνών την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και με αφορμή το «κίνημα της πατάτας» ο διευθύνων σύμβουλος Οργανισμού Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ανέφερε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ότι ο Οργανισμός παρέχει τιμές φθηνότερες (χονδρικής) από αυτές που βρίσκουν σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές οι καταναλωτές, οι οποίοι θα επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους σε συσκευασίες χονδρικής.

Επισημαίνοντας ωστόσο ότι η κίνηση αυτή δεν έχει ως σκοπό τη στοχοποίηση του χονδρεμπορίου. Σημειώνεται ότι σήμερα στην Κεντρική Αγορά δραστηριοποιούνται περί τις 500 επιχειρήσεις και 3- 4 συνεταιρισμοί. Σε ό,τι αφορά τους συνεταιρισμούς ο ίδιος σημείωσε ότι υπάρχουν αδιάθετοι χώροι, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ανακαινιστεί και θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν οι συνεταιρισμοί για να πουλάνε στην τιμή της επιλογής τους τα προϊόντα τους.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...