Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Πουλήστε λάδι μέσω του δήμου Μονεμβάσιας

Αγροτικούς συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών αλλά και ιδιώτες που μπορούν να διαθέσουν πιστοποιημένο ελαιόλαδο σε επώνυμες συσκευασίες καλεί ο δήμος Μονεμβάσιας να επικοινωνήσουν με το Δήμο ώστε να οργανωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη διάθεση του ελαιολάδου.


Ο Δήμος, όπως ανακοίνωσε, στα πλαίσια της βασικής του προτεραιότητας για ανάληψη μέτρων κοινωνικής αλληλεγγύης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί σε Δήμους της χώρας, ώστε να συνδράμει τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής στην διάθεση των αγροτικών προϊόντων απ’ ευθείας στους καταναλωτές, χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων.

Η αρχική προσπάθεια αφορά το κυριότερο αγροτικό προϊόν της περιοχής, που είναι το ελαιόλαδο και ο στόχος είναι να ακολουθήσουν και άλλα προϊόντα τοπικής προέλευσης.

Στα παραπάνω πλαίσια ο Δήμος είναι σε συνεργασία με την Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών Επιδαύρου Λιμηράς Λακωνίας (Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ.) για την απ’ ευθείας διάθεση στους καταναλωτές διαφόρων περιοχών της χώρας μας τυποποιημένου πιστοποιημένου ελαιολάδου αρίστης ποιότητας.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τον δήμο είναι 2732360525, 2732360583, 2732360526

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...