Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Δίκτυο αγάπης και προσφοράς, για τους άστεγους του Πειραιά


Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους άπορους συμπολίτες τους, αποδεικνύουν καθημερινά οι κάτοικοι του Πειραιά, ενεργοί πολίτες, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό όσων έχουν πραγματική ανάγκη στήριξης στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα.

Στην συμβολή των οδών Τσαμαδού και Ζωσιμαδών 44 στο κέντρο του Πειραιά, σε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο, υπάρχει το Δίκτυο Αγάπης και προσφοράς. Στο κτίριο βρίσκουν θαλπωρή, ζεστασιά, ένα πιάτο φαγητό και ένα μέρος για να κάνουν μπάνιο, δεκάδες άστεγοι.

Το Δίκτυο χάρη στην προσφορά των εθελοντών, έχει συγκεντρώσει ρούχα και παπούτσια που διαθέτει στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Το κέντρο λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις ως θεραπευτήριο ψυχών, καθώς οι άστεγοι, μπορούν να συναναστραφούν και να εκφραστούν σε ένα χώρο, όπου υπάρχει κατανόηση και διάθεση βοήθειας από τους εθελοντές. Κάθε προσφορά είναι δεκτή, ρούχα, παπούτσια, σαμπουάν, χλωρίνη, απορρυπαντικά και τρόφιμα, όλα είναι ευπρόσδεκτα, ακόμα και η μικρότερη ποσότητα, για αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύτιμη.

Τα τρόφιμα δίνονται στο ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων Καλλίπολης και ενισχύουν τα συσσίτια που παρέχει.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...