Κυριακή 1 Απριλίου 2012

''Καφές της επιστήμης'' για φιλανθρωπικό σκοπό


Καφές της Επιστήμης για καλό σκοπό αύριο

Άλλον ένα Καφέ της Επιστήμης, αυτή τη φορά συνοδευόμενο από φιλανθρωπικό σκοπό ετοιμάζονται να μας "σερβίρουν" το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Βρετανικό Συμβούλιο και το ΝΟΗΣΙΣ.


Θέμα του Καφέ της Δευτέρας 2 Απριλίου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο, είναι η "Η ιστορία του ανθρώπινου εγκεφάλου: Από τον τακτισμό στη συνείδηση" και αφορά στην ιστορία του ανθρώπινου εγκεφάλου και αποτελεί μια προσπάθεια να κατανοηθεί η διαδικασία μέσω της οποίας διαμορφώθηκε ο ανθρώπινος εγκέφαλος, βασισμένη σε δεδομένα της Συγκριτικής και της Εξελικτικής Ανατομικής, καθώς επίσης και της Εμβρυολογίας και Μοριακής Βιολογίας.

Ομιλητής θα είναι ο Αλέξανδρος Άγιος, αναπληρωτής καθηγητής της Ιατρικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, στις 18.30, στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Λεωφόρος Στρατού 2Α, πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 821231- η είσοδος θα είναι ελεύθερη). Το Καφέ της Επιστήμης του Απριλίου πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, στο πλαίσιο της έκθεσης του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος, που θα φιλοξενηθεί από τις 2-8 Απριλίου 2012 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, με σκοπό την διάθεση μέρους των εσόδων στους  Γιατρούς του Κόσμου. Εγκαίνια: Δευτέρα 2 Απριλίου, ώρα 20:00, Γκαλερί του Γαλλικού Ινστιτούτου.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...