Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο δήμος Ηλιούπολης παρέχει λάδι, μέλι και πατάτα χωρίς μεσάζοντες



Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο των Κοινωνικών του Δραστηριοτήτων, συνεχίζει την παροχή τροφίμων απευθείας από τον παραγωγό στο δημότη, σε χαμηλές τιμές, χωρίς καμία απολύτως μεσολάβηση, και διοργανώνει τη διανομή ελαιολάδου, θυμαρίσιου μελιού και πατάτας.
Η διανομή των προϊόντων θα γίνει στην πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού το Σάββατο, 5-5-2012, και από ώρα 8:30 π.μ. μέχρι το πέρας της διανομής. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, με όλα τα νόμιμα παραστατικά, αρίστης ποιότητας και σε τιμές καταπληκτικές.

Το ελαιόλαδο θα διατεθεί σε 5λιτρη μεταλλική συσκευασία με 13.50€ τελική τιμή. Πρόκειται για το ίδιο προϊόν με αυτό που διετέθη την προηγούμενη φορά, προέρχεται από τον Άγιο Δημήτριο Επιδαύρου από τον ίδιο παραγωγό.

Το θυμαρίσιο μέλι θα διατεθεί σε 2κιλη και σε 5κιλη συσκευασία, στην τελική τιμή των 15€ & 35€ αντίστοιχα. Η προέλευση του μελιού είναι από την Κρήτη, και είναι το ίδιο με το μέλι της προηγούμενης διανομής.

Οι πατάτες προέρχονται από το ορεινό Νευροκόπι, και διατίθενται σε 17κιλη συσκευασία, στην τελική τιμή των 5€. Αιτήσεις παραγγελίας μπορείτε να συμπληρώνετε από την Τετάρτη, 25/4/2012, από τις 09.00, έως τις 14.00, στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...