Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Ελαιόλαδο χωρίς μεσάζοντες στην Πιερία


Μετά από την επιτυχημένη δράση προμήθειας πατάτας για το καταναλωτικό κοινό, απευθείας από τους παραγωγούς, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συνεχίζει τις δραστηριότητές της με την προμήθεια μεγάλης ποσότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.
Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας, αλλά και προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα επεξεργασίας ελαιοκάρπου, παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδου, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν από 50 έως 300 τόνους εξαιρετικού  παρθένου ελαιόλαδου, οξύτητας < 0,3%, εσοδείας 2012, σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου χωρητικότητας πέντε λίτρων.

Καλούνται λοιπόν, όλοι  οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές να προσέλθουν στην πόλη της Κατερίνης, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να δοκιμάσουν το λάδι που πρόκειται να αγοράσουν και να συναποφασίσουν, μέσω δημόσιας ψηφοφορίας, την επιλογή του καταλληλότερου προμηθευτή. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να βρίσκονται την 22 Απριλίου 2012, από 10:00 έως 14:00, στην Κατερίνη για λάβουν μέρος στο δειγματισμό που θα οργανωθεί στην κεντρική Πλατεία της πόλης, στο διαμορφωμένο από τους εθελοντές χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη ιστοσελίδα:http://www.otoposmou.gr.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...