Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Προσλήψεις ανέργων αγροτών στο Ρέθυμνο


Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η πρόσληψη 366 ανέργων - αγροτών, σύμφωνα με την εταιρεία «Συμπραξη φορεων Ρεθύμνου για την αναπτυξη και την απασχοληση».
Η ανακοίνωση της πρόσληψης του συγκεκριμένου αριθμού αφορά σε διάφορες ειδικότητες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και κατανέμονται σε 15 συμπράττοντες φορείς στο Νομό Ρεθύμνου και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από τις 11 Απριλίου έως και τις 20 Απριλίου 2012.

Η «Σύμπραξη Ρεθύμνου», είναι μια Αστική - Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και συστήθηκε από επαγγελματικά σωματεία και πολιτιστικές εταιρείες του νομού Ρεθύμνου όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών γραφείων, ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, η Πολιτιστική Εταιρεία "Μουσικός Καρπός", η Εταιρεία Τέχνης και Πολιτισμού "Είδομεν".

Η σύμπραξη στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης και της απασχόλησης, την ενημέρωση των πολιτών για κάθε θέμα που αφορά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης και τη σχεδίαση και υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους για την απασχόληση ανέργων και ελευθέρων επαγγελματιών που σταμάτησαν την δραστηριότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τη «Συμπραξη φορεων Ρεθύμνου για την αναπτυξη και την απασχοληση» στη διεύθυνση Καστρινογιαννάκη 1 στο Ρέθυμνο, στο τηλέφωνο 2831 055 095, στο e-mail simpraksifr2011@yahoo.gr και στην ιστσελίδα www.emporio-rethymno.gr/simpraksi.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...